Dagen efter podcast

Igår hade den äntligen premiär, vår kära podcast. Det känns väldigt bra och roligt. Några tillägg måste göras. Musiken i podcasten är inte producerad utav vare sig Tim eller undertecknad. Producenten bakom musiken är Kristoffer Ström. Kristoffer är en alldeles ypperlig musiker, och person, på alla sätt. Vi hoppas att Kristoffer kommer medverka i något av de 10 avsnitten i säsong 1.

Jag läste nu på Sportbladet att Luleå-spelaren Johan Harju vill lämna klubben. Det skall delvis bero på att han fått lite speltid, och delvis varit bänkad. Min undran är: menar Harju allvar!? Det är väl inget att gråta om att han fått mindre istid. Harju har inte varit bra denna säsong, och då skall han nog inte kräva att spela mycket. Om Harju spelar bra så lär han få mer istid, så enkelt är det. Spela hockey istället för att gråta.

Lukas Podolski verkar vara nära en flytt till mitt älskade Arsenal. Enligt medier skall Podolski ha tackat nej till Anzhi Makhachkala, som är en klubb med abnormt mycket pengar, bland annat så spelar Samuel Eto’o i klubben. Om det skulle bli som så att Podolski blir en Gunner, då blir jag glad. Det är en förhållandevis ung kille (26 år) men med ganska mycket rutin, en hygglig ledare. Arsenal behöver ledare på planen, det är just den faktorn som saknats de senaste åren. Det finns ingen ledare på planen, det finns inte någon som tar tag i spelet när det kärvar. Arsenal måste värva in ledare, sedan kan man sakteliga snacka om att ta hem titlar.

Vi hörs

Ha det gott