Munväder på Roskilde Festival 2017!

Om det nu var någon som trodde att ni skulle slippa att se Munväder på Roskilde Festival 2017 så kommer ni kanske (förmodligen inte) att bli besvikna!

Även i år har vi tilldelats pressackreditering på norra Europas största musikfestival som går av stapeln den 24:e juni – 1 juli vilket blir cirka 8 dagar av musik, fest, glädje, hetta (förhoppningsvis) och mycket, mycket mer som man kanske inte ska skriva alltför många spaltmeter om här med risk för att obehöriga läser.

Dock så kommer årets festival från oss på Munväder att se aningen annorlunda ut, till stor del eftersom vi har råkat ut för ett stort manfall i förhållande till tidigare år. Det betyder självfallet en gnutta mindre volymmässigt men istället kommer det att bjudas på nya inslag. Självfallet kommer fokus ligga på där sig börs, musiken. Men utöver det så kommer det provas på nya inslag så kommer att vara nya videoinslag. Om ni har något ni gärna vill se så skriv gärna här, Facebook eller annat lämpligt ställe så ska vi se om vi eventuellt kan tillmötesgå detta.

När det kommer till musikakter frontas festivalen detta år av det personligen väldigt beigea rockbandet Foo Fighters. Men utöver detta är det även Arcade Fire, The Weeknd, Lorde och många fler. Som tidigare år kommer några av de stora banden att recenseras men annars så dyker vi gärna ner i nya, annorlunda band och artister.

Vi hoppas att ni gärna vill följa med oss på denna resa och ser fram mot att ge er den bästa upplevelsen man kan få (om man nu inte har gjort det kloka och köpt en biljett) från en av de bästa festivalupplevelserna man kan få i sitt relativa närområde!