Munväder (feat. Tält och hans vänner) på Roskilde Festival 2016!

Även detta år kan vi stolt meddela att Munväder inte kommer att lysa med sin frånvaro under Roskilde Festival 2016 utan kommer som förra året att vara där i full styrka.

Vi kommer att vara tre från Munväder på plats för att ge er det bästa täckandet av årets festival.I år har vi tyvärr inte Johan Wendin med då han inte är tillgänglig i perioden men vi substituerar istället med den före detta Munvädraren Nicklas Tält från Tält och hans vänner som gör ett inhopp som gästredaktör under festivalen. En hyfsat stabil ersättare får vi ändå säga.

Vad kan ni som följare och munvädrare förvänta er för form av material i år då?

Jo, vi kommer att bjuda på följande:

  • Livesändningar via vår Facebook där ni får liveuppdateringar om vad som händer på området.
  • Intervjuer med besökare på festivalen. Förhoppningsvis kommer vi att finna några fler och intressanta människor som utgör stommen i det som på Roskilde kallas ”Orange Feeling”
  • Munväders Matresa fortsätter såklart även i år där vi hoppas att hitta märkligare och mer annorlunda mat än det var förra året. Dessutom så kommer formatet att se lite annorlunda ut då vi även kommer att granska veganutbudet hårdare.
  • Fotografier och videor tagna från årets festival som med bästa möjliga förmåga ska försöka ge er som inte har möjlighet att följa festivalen från nära håll en känsla av festival.
  • Sedvanliga artiklar och inlägg med våra intryck och känslor kring festivalen.

I sedvanlig ordning ser vi fram mot att ge er så mycket som möjligt från Roskilde Festival 2016 och hoppas att ni följer oss flitigt och gärna kommenterar om det är något ni gärna vill se mer eller mindre av.

Ni finner mer info om årets festival på roskilde-festival.dk

//Munvädrarna Tim & Henrik + gästredaktör Nicklas