I’m still alive

Nu var det ett tag sedan undertecknad plitade ner ett inlägg. Det finns olika skäl gällande inaktivitet på bloggen och i störst grad handlar det om tidsbrist. Det finns en ambition om att aktiviteten på bloggen kommer bli bättre.

I föregående inlägg hävdade kollega TC att skränig musik hör till min identitet, och att chansen finns att mina inlägg kommer innehålla skränig musik. TC kommer inte bli besviken gällande min förutsägbarhet. Min tanke med detta inlägg är att via YouTube spela upp trevideor som ni bör kolla in.

Peter LeMarc

Gråta som en karl är den första singeln från Svag doft av skymning som nyligen utgavs. I intervjuer med LeMarc har det framkommit att Svag doft av skymning skrevs när LeMarc genomled personliga tragedier och de tragedierna har präglat låtarna på plattan.

Public Image Ltd

Public Image Ltd är John Lydons band som efter tjugotalet år spelat in en ny skiva som heter This Is PiL. En rolig anekdot gällande denna platta är att Lydon var tvungen att ställa upp i reklamfilm för Country Life Butter för att ha råd med inspelningen. John Lydon var som bekant med i Sex Pistols, men PiL är någonting helt annat. Personligen föredrar jag PiL framför Sex Pistols alla dagar i veckan.

James Newton Howard

Detta är inte en ny låt men tillika en fint stycke musik. Låten är soundtrack på The Prince of Tides med Barbra Streisand och Nick Nolte i rollerna. Anledningen till att just detta stycke kom med är av den anledningen att det är så väldigt vackert och om du ser filmen blir låten ännu vackrare.

Detta var allt för mig

Vi hörs

Nicklas