Munväder på: Stockholms 25:e Internationella Filmfestival, del 1

stockholm filmfestival

Här, och i efterföljande inlägg, kommer vi samla alla Henriks upplevelser som han kommer att dokumentera under sin bevakning av Stockholm Filmfestival. Håll er uppdaterade så ofta ni kan och följ gärna vår YouTube-kanal samt gilla ”Munväder” på Facebook för att enklare och snabbare få era uppdateringar!

Först, en liten introduktionsvideo:

*Uppdatering 4/11*

Årskort uthämtat och spikade filmer innefattar för tillfället:
A Girl Walks Home Alone at Night
Irans första vampyr-western!
Nymphomaniac Director’s Cut
För om man sett den nedklippta versionen på bio, varför inte se den oklippta på bio också?
Stockholm Achievement Award: Uma Thurman (+ Kill Bill vol.1 & 2)
Enough said!
stockholm filmfestival

 

*Uppdatering 5/11*

Här är en liten spellista med små och stora videos från festivalen. Den kommer att uppdateras kontinuerligt, så håll gärna koll! Redan nu finns ett par mikrorecensioner av Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) samt The Imitation Game. Fler recensioner är naturligtvis på g!

*Uppdatering 6/11*

Snöovädret hindrade inte Munvädret på filmfestivalen
Kolla spellistan ovan för fler recensioner och glöm för all del inte heller att följa Tims bevakning av CPH:DOX som gick av stapeln idag.
stockholm filmfestival 2014

 

*Uppdatering 7/11*

Idag var Munväder naturligtvis på plats då Uma Thurman tog emot Stockholm Achievement Award. Bilden är tagen från Face2Face-seminariet där Moa Gammel(t.h.) modererade. Videos från detta och denna dag finner ni så klart i spellistan ovan. (Ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på bilden)

Uma Thurman #5

 

*Uppdatering 8/11*

Första vändan på årets filmfestival i Stockholm är nu avklarad så här kommer en liten summering av det hela. Nu väntar vi alla spänt på den andra vändan, eller hur?