One of these days

Beklagar å det djupaste för bristen på aktivitet i bloggen, och även i den senaste podcasten. Saken är väldigt enkel, jag har haft en väldigt stressigt och aktiv vecka vad det gäller skolan, vilket har fått till följd att bloggen fått lida för det. Nu när tid finns innan Europa League börjar bör man återgälda inaktiviteten och skriva ett intressant och tänkvärt inlägg, okej kanske inte tänkvärt men målet är att det skall bli intressant.

En fundering jag skulle pratat om i senaste podcast var den att Eric Saade skulle ta betalt för att fotograferas och signera skivor till fans vilket fick mig att reagera. Först och främst skall poängteras att säkerligen de flesta stora band gör på detta sätt, men en kille vars fans i huvudsak är i 10-årsåldern bör man tänka om en del. Killen är ingen superstjärna och kommer sannolikt aldrig bli en megastar, det sker nog bara i hans hjärna. Jag skulle ha förståelse om artister och band såsom Jay-Z, Eminem, Coldplay och så vidare gör ett sådant upplägg, men en liten lillkille kanske bör ha fötterna på jorden och senare, om Saade blir en världsstjärna [förhoppningsvis inte…] kan han börja tänka på ett sådant upplägg.

Eric Saade’s replik på detta är att han tar sådana priser för att han skall skänka pengar till välgörenhet, en fråga kan bör ställa sig är om han verkligen inte råd i nuläget. Jag har tror inte att snorungen lever på existensminimum direkt och det lär nog inte märkas om han skickar pengar till välgörenhet i dagsläget.

Vi hörs snart igen

Ha det gott