Initium

Vi rivstartar här på bloggen med ett inlägg från mig idag och publicering av podcasten imorgon.

För er som inte förstår rubriken så betyder det ”början” på latin. Kändes bättre att skriva på latin, ser snyggare ut. Även om detta ger ett aningen mer pretentiöst intryck. Och det är knappast målet med denna blogg.

Det kanske skulle passa med en kort presentation också? Tim heter jag och driver denna blogg/podcast med Nicklas. Vi kommer att diskutera de ämnen som intresserar oss. Det innebär ämnen inom nöje, sport och samhället i allmänhet. Podcasten som siktas på att vara ungefär 40 min lång behandlar samma saker.

Podcasten som publiceras imorgon behandlar främst den gångna Oscarsgalan som tog plats för ca två veckor sedan på Kodak Theatre, Los Angeles. Även inför Melodifestivalens final kom med på ett hörn i slutet. Vi siktar på att publicera podcasten kring lunchtid imorgon så håll utkik. Och just det, premiären gästas av Henrik Ström, förhoppningsvis en återkommande röst i podcasten.

Varför ska ni följa oss av alla i djungeln utav bloggar? Svaret är: Det är ni själva som bestämmer det om ni finner oss intressanta. Vi är väldigt frispråkiga och viker inte för att kritisera människor, företag och inte minst oss själva. Och det hoppas vi ska återspeglas i både bloggen och podcasten.

Men nog pratat för den här gången, kommentera gärna med feedback på allt. Vi är ju nystartade och där blir det lätt att ha överseende med många detaljer. Så var inte rädda, vi finner all feedback nyttig (även det som vi bara finner humoröst).