Om oss

Välkommen till bloggen Munväder!

Vi vet, skumt namn. Men så låter det i nuläget och kommer inte att ändras inom överskådlig framtid.

Lite kort om denna sida, här diskuterar vi diverse ämnen som fångar vårt intresse, bland annat film och musik men även annat som rör nöjesindustrin. Men vi begränsar inte bara till det utan diskuterar livets hårda ämnen och annat.

Det är fantastiskt roligt att äntligen vara igång och var inte rädda, även om vi stötvis kan ta hård ton mot varandra så är vi alla mycket bra vänner. Ingen anledning att anmäla oss för det (seriöst, gör inte det).

Vi kommer att lyssna mycket på er feedback så var inte rädda att lämna den. Det hjälper oss att utveckla denna sajt och kringliggande projekt.

Här följer en kort presentation av oss som skriver här på Munväder, vi har växt till ett par stycken. Ta det som ni vill

Henrik Ström

Född 1990, och f.n. bosatt i Hultsfred. Är en smått elitistisk film-aficionado som utöver mysiga hemmakvällar även gillar långa strandpromenader! Jag skäms inte att beteckna mig själv med epitet som ”författare”, ”regissör”, ”skådespelare” och ”producent” trots att jag inte har något som helst att backa upp det med annat än lite kortfilmer, gjorda med obefintliga medel, och kvasi-pretentiösa filmanalyser på min Facebook-sida. Uppskattar sång, vin och kvinnor.

Tim Clausen

Född 1991 i de småländska skogarna. Är en person med en passion för sport och främst film, inte minst genom alla mediokra tv-serier och filmer som kom sent 90-tal till större delen av 2000-talet. Är student som många andra i tidig 20-årsålder och försöker att forma och inrätta min egen framtid, vad den nu är. Uppskattar folk.

Hank_MV

Före detta Munvädrare

Nicklas Tält

Född 1990 i Västervik ett par timmar efter VM-finalen i fotboll mellan Västtyskland och Argentina som tyskarna tog hem efter straffmål från Andreas Brehme (som för övrigt slog sina straffar med högran trots att han var vänsterfotad). Jag är en försörjande skribent med ett brinnande intresse för musik, sport och film. Uppskattar folk med bra anekdoter.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *